| Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! | |
|
+9Prenskudret24 altinwinx m3Lyke bloomwinx99(Şevval) princess su elifkiz123 -->>MeLiKe crazygirl L!S@ <3 Z@C 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
L!S@ <3 Z@C Admin+Başkan
Mesaj Sayısı : 1044 Sihirli Şehriniz : İngiltere:) Ruh Halim : İsminiz : Lisa Soyadınız : Union Yaşınız : 13 Takımım : Okul Puanı : 100.000 Mini Perim : SDL Miktarı : 97 sdl Kayıt tarihi : 12/07/08
| Konu: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Çarş. Tem. 23, 2008 6:09 pm | |
| Biliyorsunuz ki dollzlerden oluşturulan karakterlerimizi hikayelerimizde kullanacağız.İşte bu karakterlerimiz nasıllardır?Dış görünüşleri nasıldır?Merak ediyorsak birbirimizi tanıtalım kendimizi! İşte ben: Lisa Union Lisa çok çalışkan,olgun fakat genç bir kızdır.Küçük yaşta bir trafik kazasında ailesini kaybetmiştir.Onların acısıyla kendini uzun bir süre harab etmiş bir süre sonra da sihir gücüyle karşı karşıya kalmıştır.Çok şaşırmıştır ama kandisine profesörlük teklifi gelmiştir.Önce bunu olumlu yanıt vermeyi düşünmüş ama sonra öğrenciliğini devam ettirmeye karar vermiş,ama stajer olarak da profesörlük yapmaya karar vermiş.Arada sırada kendisini çalışmalara çok fazla adadığından bütün okulun beğenisini kazanmıştır.Çok da güzel bulunur.İksir dersini çok sever.Mini perisi Solaria türüdür.Perisine çok tatlı ve su perisi olduğundan ismini sweetsea koymuştur. NOT:Avatarlarınıza karakterinizin resmini koyunuz. | |
|
| |
crazygirl Roemayn 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 7 Ruh Halim : İsminiz : Sally Soyadınız : Lavigne Yaşınız : 13 Takımım : Mini Perim : SDL Miktarı : 50 SDL Kayıt tarihi : 12/07/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Perş. Tem. 24, 2008 12:24 pm | |
| Merhaba:)Ben de bu olacağım: Sally Lavigne Sally çok çalışkandır.Ama çok da komiktir.Kendini ve yaşamı çok sever.Yıllar önce ailesiyle birlikte bir geziye çıkmıştır ve birçok yeri dolaşmışlardır.Kendine güveni tamdır ama biraz bencildir.Ama arkadaşları onu her haliyle sevmektedir.Ailesiyle yaptıkları gezi sırasında güçlerini kullanmıştır.Mini perisi Merlyn türüdür.Perisini çok sevmiştir. | |
|
| |
-->>MeLiKe Moderatör+Scarlent 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 47 Ruh Halim : İsminiz : luna Soyadınız : lavigne Yaşınız : 14 Takımım : Okul Puanı : 20 Mini Perim : SDL Miktarı : 70 SDL Kayıt tarihi : 24/07/08
| Konu: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Perş. Tem. 24, 2008 4:27 pm | |
| meraba benki luna lavigne: ---------------------------------------------------------------------------------------------- Luna çok neşeli ve sıcakkanlıdır. Bir O kadar da neşeli birisidir. Kendisiyle barışıkmış. Ailesi onu çok seviyormuş. O da ailesini tabii. Sesi çok güzelmiş. Şarkı söylemeyi sever ve bu işide becerirmiş. Bir gün teklif almış. Şarkıcılık teklifi... o zaman daha 12 yaşındaymış. Kendisi çok sevinmiş ama okulunu bırakamazmış. Teklifi reddetmiş ama yinede çevredeki tanıdıkları sesine hayranmış!.. | |
|
| |
elifkiz123 Roemayn 4.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1032 Yaş : 31 Sihirli Şehriniz : mısırdan Ruh Halim : İsminiz : şahsenem Soyadınız : güneş Yaşınız : 15 Takımım : Okul Puanı : 71 Mini Perim : SDL Miktarı : 171 sdl Kayıt tarihi : 24/07/08
| |
| |
princess su Globaria 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 70 Ruh Halim : İsminiz : su Soyadınız : doğa Yaşınız : 12 Takımım : Okul Puanı : 10 Mini Perim : SDL Miktarı : 317 SDL Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! C.tesi Tem. 26, 2008 2:28 pm | |
| arkadaşlar karakterim avatarımda
Anna wandom herşeyi çok sadedir,çok sesiz ve hanım efendidir.Kimseyi kırmaz çok olgun bir kızdır küçükler büyüyünce onun gibi olmak ister.Okulunda çok başarılıdır.Birkaç yemeği yapmakta çok ustadır çok sevimlidir.10 yaşındayken program sunma teklifi ve şarkıcı teklifi aldı.Hem okuyup hem şarkıcı ve program sunucusu olabilirdi.Şimdi hem okuyor ve hem program sunup şarkı söylüyor... | |
|
| |
bloomwinx99(Şevval) Roemayn 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 709 Sihirli Şehriniz : Parfüm Ülkesi'ndeki şehirlerden Plocer Ruh Halim : İsminiz : jeny Soyadınız : sprens Yaşınız : 17 Takımım : Okul Puanı : 59 Mini Perim : SDL Miktarı : 188 sdl Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Paz Tem. 27, 2008 7:30 pm | |
| Hikayedeki karakterim baştaki.Sondaki ise minik perim. Lamped Lupa(Biyografi) Çok şirin ve güzel bir kızdır. Bu yüzden bir sürü arkadaşı vardır. Ve ailesi zengindir. New yorkta yaşıyorlar. Sonra annesi ve babası Sihirli Dünya'ya gönderdi. Lampel Lupa Sihir güçleri:Herşeyi yapma gücü. Karekter ruhu:Çok sıcakkanlı,sevimli.Aynı zamanda bir artist olması."Friend"filminde baş rolü oynamıştır.Ve o bir korku filmi imiş kardeşi de izlerken çok korkmuş Filimde adı adı "Sasha" imiş. Sevdiği şeyler:İnternette gezinmek.Ama aynı zamanda derslerini yapmayı unutmamak.Zaten ders yapmayı seviyo ya hayatta unutmaz. Sevmediği şeyler:4 Almak. | |
|
| |
m3Lyke Roemayn 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 29 Sihirli Şehriniz : italya Ruh Halim : İsminiz : RoJén Soyadınız : Aystéy Yaşınız : 14 Takımım : Okul Puanı : 35 Mini Perim : SDL Miktarı : 62 SDL Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Salı Tem. 29, 2008 7:01 pm | |
| ROJEN AYSTEY büyük büyük anne annesi IIelizabet olup büyük büyük dedisi kral antiyoher di..babası italya kralı olup annesi italya kraliçesidir abisinin ünlü fabrika zinciri vardır abisi ünlü bir prensdir ayrıca ayrıca bir karısı bir de çocuğu vardır ...rojen bir prenses olup yaşamındsan hi mutlu olmadığı için ailesinden ayrılıp kendi ayakları üstüne basmaya buraya gelmişltir asla kendisini başkalarından farklı görmeyen rojen etrafı tarafından çok güzel ve olgun bulunur mini perisi aşk perisi olarak da adlandırılır rojen in de çok yakışıklı bir sevgilisşi wardır...aşk perisinin adını KLİYANYO(KILENYO)dur... gücü istediği yere gitme zamanda yolculuk ve eşyalara yetki gücü
En son m3lik3 tarafından Perş. Tem. 31, 2008 5:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
altinwinx Roemayn 2.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 69 Ruh Halim : İsminiz : mina Soyadınız : aksu Yaşınız : 13 Takımım : Okul Puanı : 20 Mini Perim : SDL Miktarı : 85 SDL Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Salı Tem. 29, 2008 8:32 pm | |
| adı mina soyadı molnar biz aileden zenginiz kraliyetlerimizz varrrr babam kral annem kralliçe tabi bende prenses oluyorum evde 3 tne köpeyim var bu bnm eski halım tabikide küçüklügüm şimdi büyüdügüm için çok gzlim bu da şimdi halım suan ki görüdügünüz ise ben çok çocukken çekilmiştir bu da sihili halım gücüm ise her kee ask dagirmak | |
|
| |
Prenskudret24 Scarlent 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 29 Sihirli Şehriniz : Uzaydan :D ! Ruh Halim : İsminiz : Zac Soyadınız : Voral ! Yaşınız : 10 Takımım : Mini Perim : SDL Miktarı : 50 sdl Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Ptsi Ağus. 04, 2008 8:31 pm | |
| Adim:Cindirella Soyad:Faberia Hakkimda: Babanem öldükten sonra Gizli bölgenin hayaletlerinden biri olmus Gücüm Kalp perisi Dogustan bir köpegim birde kedim var buda resmim Arkadaslarımla iyi anlasırım 14 yasındayım cok güzel sarkı söylerim okul tiyatrosunda görevliyimdir mini perim bana cok yardımcı olur cok komigimdir cok güzel bir kızımdır. | |
|
| |
22winx22 Roemayn 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 88 Sihirli Şehriniz : Solariadan Ruh Halim : İsminiz : stella Soyadınız : fifi Yaşınız : 12 Takımım : Okul Puanı : 36 Mini Perim : SDL Miktarı : 99 sdl Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Paz Eyl. 14, 2008 3:10 pm | |
| işte ben stella fifi stella çalışkandır.anne ve babasıyla yaşıyordur.derslerine çok çalışır baleyi ve sihir kavgası yapmasının çok sever nerede nasıl davranması gerektiğini bilir.arkadaşlarıyla bir sorunu yotur öğretmelerini de çok sever.savaş perisidir bu kız benim kızımdır kullanmayınız
En son 22winx22 tarafından C.tesi Eyl. 20, 2008 4:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
elifkiz123 Roemayn 4.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1032 Yaş : 31 Sihirli Şehriniz : mısırdan Ruh Halim : İsminiz : şahsenem Soyadınız : güneş Yaşınız : 15 Takımım : Okul Puanı : 71 Mini Perim : SDL Miktarı : 171 sdl Kayıt tarihi : 24/07/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Paz Eyl. 14, 2008 3:28 pm | |
| bu benim dollzum güzelim | |
|
| |
sevda97 Roemayn 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 252 Sihirli Şehriniz : fransa Ruh Halim : İsminiz : zena Soyadınız : kara Yaşınız : 15 Takımım : Okul Puanı : 57 Mini Perim : SDL Miktarı : 326 sdl Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Cuma Ekim 03, 2008 8:22 pm | |
| Zena KARA Şakayı seven,paylaşımcımcı biriyim.Kraliyet aile sinden geliyorum.Küçükken mini periler bana gücümü verdiler.Burda en iyi gücüm insanlara her zaman yardım etmem.Yardım etmeyi seviyorum.Canlılar(hayvanlar,bitkiler)ile konuşuyorum.Hayatta kendimi 4 şeye adadım: 1-İnsanlara yardım etmek 2-Moda 3-Dostluklar 4-Derslerim Bu arada çok ta güzelim.Güzelim derken kendim ile övünmüyorum bakımlıyım anlamında söylüyorum. İşte ben: ŞİMDİKİ HALİM SAÇIMI BOYATTIM BOYATMADAN ÖNCEKİ HALİM | |
|
| |
dragon Roemayn 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 30 Sihirli Şehriniz : jeponya Ruh Halim : İsminiz : dragon Soyadınız : fable Yaşınız : 14 Takımım : Mini Perim : SDL Miktarı : 16 SDL Kayıt tarihi : 17/09/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Paz Ekim 05, 2008 8:46 pm | |
| zena bu şahsenemin dollzu | |
|
| |
sevda97 Roemayn 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 252 Sihirli Şehriniz : fransa Ruh Halim : İsminiz : zena Soyadınız : kara Yaşınız : 15 Takımım : Okul Puanı : 57 Mini Perim : SDL Miktarı : 326 sdl Kayıt tarihi : 31/07/08
| Konu: Geri: Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! Perş. Kas. 13, 2008 8:08 pm | |
| ya ben bazen başkalarının dollzlarınla karıştırıyorum yani bilerek yapmıyorum | |
|
| |
22winx22 Roemayn 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 88 Sihirli Şehriniz : Solariadan Ruh Halim : İsminiz : stella Soyadınız : fifi Yaşınız : 12 Takımım : Okul Puanı : 36 Mini Perim : SDL Miktarı : 99 sdl Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: eed Perş. Şub. 19, 2009 5:12 pm | |
| bazen biraz benziyo dollzler ama dollzlar 80 çeşit değil yha tabikide biraz benzeyecek | |
|
| |
tatlıkızsena
Mesaj Sayısı : 7 İsminiz : Emily Soyadınız : Partric Yaşınız : 11 Takımım : Mini Perim : SDL Miktarı : 50 SDL Kayıt tarihi : 17/10/10
| Konu: resim koyamıyorum Paz Kas. 07, 2010 7:03 pm | |
| | |
|
| |
| Hikaye Karakterlerini Burada Tanıtın! | |
|